Cos de cumparaturi
nici un produs

AcriGel Cover One 50g

Art. nr.:
GNGL6930
Noul AcriGel Get Nails reprezinta un produs inovativ care totalizeaza intr-un singur produs, beneficiile gelului si calitatile acrilului.
Formula inovatoare a Acrigelului iti aduce numeroase avantaje la lucru, printre care:
- vascozitatea foarte ridicata si consistenta foarte stabila permit aplicarea pe 5 degete deodata fara a curge, scurtand astfel considerabil timpul de lucru
- permite realizarea cu usurinta de mici corectii atat la unghii false cat si la cele naturale, cum ar fi colturi lipsa sau diverse fisuri, putand fi utilizat la orice tip, forma si lungime de unghii
- modelare foarte usoara si rapida
- rezistenta crescuta la socuri
- aderenta foarte buna 
- mentinerea curbei C
- pilire, finisare si indepartare foarte usoare
- flexibilitate crescuta
- nu degaja caldura la polimerizare si este inodor
- aplicarea unui gel de baza nu este obligatorie
- disponibil in variante multiple: Crystal, Milky Rose, Snow White si Cover One

Timp de polimerizare / strat:
- 120 sec. / Lampa UV 36W
- 90 -120 sec. / Lampa LED

Made in EU.

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati Primer 007 Bond doar pe zona de unghie naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu spatula cantitatea dorita de AcriGel si asezati-o sub forma de bula pe unghie. Cu ajutorul pensulei umezite in Cleanser nivelati si modelati produsul in forma dorita, prin miscari usoare de tapetare, impingere si periere. Aceste miscari pot fi repetitive pana la obtinerea apexului si a formei finale dorite, tinand cont sa spalati din cand in cand pensula in Cleanser, pentru a indeparta surplusul de produs ramas in ea. Polimerizati in lampa UV / LED. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita cu o Pila de granulatie 100, 150 sau 180, finisati cu Pila Buffer, indepartati perfect orice urma de praf de pilitura si apoi aplicati Colour Gel sau Perfect Shine Finish Gel.


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor altfel decat este descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Colour Gel Nude Dawn 5g

Colour Gel Nude Dawn 5g

16,90 RON
Colour Gel Electric Violet 5g

Colour Gel Electric Violet 5g

19,90 RON
Colour Gel Pastel Greenery Glim 5g

Colour Gel Pastel Greenery Glim 5g

16,90 RON
Colour Gel 3D Black 5g

Colour Gel 3D Black 5g

16,90 RON