Cos de cumparaturi
nici un produs

AcriGel Crystal Mostra

Art. nr.:
GNSP6070
Noul AcriGel Get Nails reprezinta un produs inovativ care totalizeaza intr-un singur produs, beneficiile gelului si calitatile acrilului.
Formula inovatoare a Acrigelului iti aduce numeroase avantaje la lucru, printre care:
- vascozitatea foarte ridicata si consistenta foarte stabila permit aplicarea pe 5 degete deodata fara a curge, scurtand astfel considerabil timpul de lucru
- permite realizarea cu usurinta de mici corectii atat la unghii false cat si la cele naturale, cum ar fi colturi lipsa sau diverse fisuri, putand fi utilizat la orice tip, forma si lungime de unghii
- modelare foarte usoara si rapida
- rezistenta crescuta la socuri
- aderenta foarte buna 
- mentinerea curbei C
- pilire, finisare si indepartare foarte usoare
- flexibilitate crescuta
- nu degaja caldura la polimerizare si este inodor
- aplicarea unui gel de baza nu este obligatorie
- disponibil in variante multiple: Crystal, Milky Rose, Snow White, Cover One si Cover Two

Timp de polimerizare / strat:
- 120 sec. / Lampa UV 36W
- 90 -120 sec. / Lampa LED


Cantitatea mostrelor poate varia intre 1g -3g, fiind destinate exclusiv testarii produsului.

Made in EU.

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati Primer 007 Bond doar pe zona de unghie naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu spatula cantitatea dorita de AcriGel si asezati-o sub forma de bula pe unghie. Cu ajutorul pensulei umezite in Cleanser nivelati si modelati produsul in forma dorita, prin miscari usoare de tapetare, impingere si periere. Aceste miscari pot fi repetitive pana la obtinerea apexului si a formei finale dorite, tinand cont sa spalati din cand in cand pensula in Cleanser, pentru a indeparta surplusul de produs ramas in ea. Polimerizati in lampa UV / LED. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita cu o Pila de granulatie 100, 150 sau 180, finisati cu Pila Buffer, indepartati perfect orice urma de praf de pilitura si apoi aplicati Colour Gel sau Perfect Shine Finish Gel.


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor altfel decat este descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Freza Tritor One White

Freza Tritor One White

749,90 RON
French Gel Builder White 5g

French Gel Builder White 5g

22,90 RON
GetLac Top Gloss

GetLac Top Gloss

39,90 RON
White Queen Design Gel 5g

White Queen Design Gel 5g

16,90 RON