Cos de cumparaturi
nici un produs

AcriGel Snow White 200g

Art. nr.:
GNGL6921
AcriGel Get Nails reprezinta un produs inovativ care intruneste beneficiile gelului si calitatile acrilului.
Formula inovatoare a Acrigelului iti aduce numeroase avantaje la lucru, printre care:
- vascozitatea foarte ridicata si consistenta foarte stabila permit aplicarea pe 5 degete deodata fara a curge, scurtand astfel considerabil timpul de lucru
- permite realizarea cu usurinta de mici corectii atat la unghii false cat si la cele naturale, cum ar fi colturi lipsa sau diverse fisuri, putand fi utilizat la orice tip, forma si lungime de unghii
- modelare foarte usoara si rapida
- rezistenta crescuta la socuri
- aderenta foarte buna 
- mentinerea curbei C
- pilire, finisare si indepartare foarte usoare
- flexibilitate crescuta
- nu degaja caldura la polimerizare si este inodor
- aplicarea unui gel de baza nu este obligatorie
- disponibil in variante multiple: Crystal, Milky Rose, Snow White si Cover One

Timp de polimerizare / strat:
- 120 sec. / Lampa UV 36W
- 90 -120 sec. / Lampa LED

Made in EU.

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati Primer 007 Bond doar pe zona de unghie naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu spatula cantitatea dorita de AcriGel si asezati-o sub forma de bula pe unghie. Cu ajutorul pensulei umezite in Cleanser nivelati si modelati produsul in forma dorita, prin miscari usoare de tapetare, impingere si periere. Aceste miscari pot fi repetitive pana la obtinerea apexului si a formei finale dorite, tinand cont sa spalati din cand in cand pensula in Cleanser, pentru a indeparta surplusul de produs ramas in ea. Polimerizati in lampa UV / LED. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita cu o Pila de granulatie 100, 150 sau 180, finisati cu Pila Buffer, indepartati perfect orice urma de praf de pilitura si apoi aplicati Colour Gel sau Perfect Shine Finish Gel.

Atentie!
A nu se tine expus la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.