Cos de cumparaturi
nici un produs

Colour Gel Metal Marsala Fusion 5g

Art. nr.:
GNG15044
16,90 RON
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare

Get Nails iti recomanda Colectia Marsala - o colectie de geluri colorate deosebit de atractive si in tendinte!
Be sexy in Shades of Marsala!

Formula noua, preturi "intrate la apa", culori proaspete si calitate de necontestat!

Noile geluri colorate de la Get Nails iti vor oferi o experienta de neuitat: de la cele mai elegante nuante din Nude si Marsala Collection si pana la culorile vibrante din Classic Collection sau cele pline de personalitate din Neon Collection - toate trebuie sa fie ale tale pentru a va aduce - tie si clientelor tale - cele mai mari satisfactii!

Datorita puterii de acoperire impresionante si vascozitatii ideale, acum poti realiza cu cea mai mare usurinta orice design sau manichiura iti doresti, salvand timp si bani!

Timp de intarire in Lampa UV (36Watt):
2 minute/strat.

In combinatie cu foliile de transfer:
4 - 6 minute/strat.

Made in EU!


Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu pensula pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Intariti in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa intarirea completa, sigilati cu un strat de gel finish si indepartati stratul de dispersie cu Cleanser daca este cazul.

Atentie! Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Ultra Pigment Precious 10, 0,5g

Ultra Pigment Precious 10, 0,5g

37,90 RON
Ultra Pigment Mirror 6, 1g

Ultra Pigment Mirror 6, 1g

11,90 RON
Quick Colour Shine Royal Orchid 5g

Quick Colour Shine Royal Orchid 5g

19,90 RON
Paint Gel Neon Violet 5g

Paint Gel Neon Violet 5g

16,90 RON