Cos de cumparaturi
nici un produs

Colour Gel Mud Walnut 5g

Art. nr.:
GNG15011
16,90 RON
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare

Formula noua, preturi "intrate la apa", culori proaspete si calitate de necontestat!

Gelurile colorate de la Get Nails iti vor oferi o experienta de neuitat: de la cele mai elegante nuante din Nude Collection si pana la culorile vibrante din Classic Collection sau cele pline de personalitate din Neon Collection - toate trebuie sa fie ale tale pentru a va aduce - tie si clientelor tale - cele mai mari satisfactii!

Datorita puterii de acoperire impresionante si vascozitatii ideale, acum poti realiza cu cea mai mare usurinta orice design sau manichiura iti doresti, salvand timp si bani!

Timp de intarire in Lampa UV (36Watt):
2 minute/strat.

In combinatie cu foliile de transfer:
4 - 6 minute/strat.

Made in EU!

Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu pensula pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Intariti in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa intarirea completa, sigilati cu un strat de gel finish si indepartati stratul de dispersie cu Cleanser daca este cazul.

Atentie! Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Colour Gel Violet Brown 5g

Colour Gel Violet Brown 5g

16,90 RON
Colour Gel Marsala Shadow 5g

Colour Gel Marsala Shadow 5g

16,90 RON
Colour Gel Red Camel 5g

Colour Gel Red Camel 5g

16,90 RON
Star Crystals AB, SS3 GN

Star Crystals AB, SS3 GN

Oferta lunii - in loc de: 5,90 RON
doar 4,50 RON