Cos de cumparaturi
nici un produs

Colour Gel Shimmer Intense Purple 5g

Art. nr.:
GNG17016

Gelurile colorate Get Nails iti vor oferi o experienta de neuitat: de la cele mai elegante nuante din Nude si Marsala Collection si pana la culorile vibrante din Classic Collection sau cele pline de personalitate din Neon Collection - toate trebuie sa fie ale tale pentru a va aduce - tie si clientelor tale - cele mai mari satisfactii!

Datorita puterii de acoperire si vascozitatii ideale, acum poti realiza cu cea mai mare usurinta orice design sau manichiura iti doresti, salvand timp si bani!

Timp de intarire in Lampa UV (36Watt):
2 minute/strat.

Strat de inhibitie (dispersie) foarte redus. Necesita finish gel.
​Pentru un efect accentuat, se recomanda aplicarea in doua straturi.
Grad de acoperire: mediu-ridicat.
Made in EU!


Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu pensula pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Intariti in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa intarirea completa, sigilati cu un strat de gel finish si indepartati stratul de dispersie cu Cleanser daca este cazul.

Atentie! Pot exista diferente intre nuantele din fotografii si cele din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Colour Gel Glimmer Frozen Bronze 5g

Colour Gel Glimmer Frozen Bronze 5g

16,90 RON
Quick Colour Shine Power Orange 5g

Quick Colour Shine Power Orange 5g

19,90 RON
Colour Gel Pastel Blue Tint 5g

Colour Gel Pastel Blue Tint 5g

Oferta lunii - in loc de: 16,90 RON
doar 12,90 RON

Colour Gel 3D Prosecco 5g

Colour Gel 3D Prosecco 5g

16,90 RON