Cos de cumparaturi
nici un produs

Colour Gel Shimmer Violet Mosaic 5g

Art. nr.:
GNG15028

Gelurile colorate Get Nails iti vor oferi o experienta de neuitat: de la cele mai elegante nuante din Nude si Marsala Collection si pana la culorile vibrante din Classic Collection sau cele pline de personalitate din Electric Collection - toate trebuie sa fie ale tale pentru a va aduce - tie si clientelor tale - cele mai mari satisfactii!

Polimerizare in Lampa UV (36Watt): 120 sec./strat.
Lampa Led: 60-90 sec. / strat.
In combinatie cu foliile de transfer: 4 - 6 minute/strat.
Grad de acoperire: ridicat.
Made in EU.


Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu Pensula Oval pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Polimerizati in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa polimerizarea completa, sigilati cu un strat de gel finish si, daca este cazul, indepartati stratul de dispersie cu Cleanser.

Atentie! Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.

Dupa polimerizare, asteptati cca. 2-3 minute inainte sa aplicati uleiul de cuticule.

Desi acestea sunt poze reale ale produselor, pot exista mici diferente intre nuantele din fotografii si cele din realitate.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Pro File Zebra Jumbo 100/180 GN

Pro File Zebra Jumbo 100/180 GN

6,30 RON
Pro File Zebra Banana 100/180 GN

Pro File Zebra Banana 100/180 GN

4,60 RON
Quick Colour Shine Crimson Red 5g

Quick Colour Shine Crimson Red 5g

19,90 RON
Pro File White Halfmoon 100/180 GN

Pro File White Halfmoon 100/180 GN

6,30 RON