Cos de cumparaturi
nici un produs

French Gel Extreme White 5g

Art. nr.:
GNGL6010

French Gel Extreme White Get Nails este un gel foarte alb si ultra-pigmentat, in special recomandat pentru frenchul de suprafata (pictat).
Fiind foarte stabil este ideal atat pentru un smile line perfect cat si pentru design.
Se aplica in
strat extrem de subtire, chiar inaintea gelului de finish, pe suprafata degresata si finisata in prealabil cu bufferul de minim 180 si curatata foarte bine de orice urma de praf.
Pentru diverse designuri (wedding design), poate fi folosit chiar si la final, peste gelul de finish si, de asemenea la tehnica Velvet Sand.
Timp standard de polimerizare: 2 minute / strat in lampa UV 36W dar, daca este tinut in lampa uv minim 4 minute atunci ramane fara strat de dispersie si nu mai necesita degresare.

Vascozitate: medie-subtire.

Atentie!
Deoarece contine pigmenti, se recomanda amestecarea acestuia periodic. A nu se tine expus la lumina naturala sau la caldura puternica.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv. 

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Ultra Pigment Metallic 7, 1g

Ultra Pigment Metallic 7, 1g

7,90 RON
Transfer Foil Large 303

Transfer Foil Large 303

4,90 RON
Colour Gel Electric Pink 5g

Colour Gel Electric Pink 5g

19,90 RON
Ultra Pigment Metallic 6, 1g

Ultra Pigment Metallic 6, 1g

7,90 RON