Info & Regulament Black Friday 2018


 
Regulament Black Friday 23.11.2018

In acest an, Black Friday Get Nails a avut loc vineri, 23.11.2018, in intervalul 00:00 - 24:00.
Oferta a fost valabila doar pentru comenzile inregistrate online, pentru produsele afisate pe site* si in limita stocului disponibil!
*Cu exceptia Frezelor Tritor 

Daca ai inregistrat comenzi pe www.getnails.ro de Black Friday sau in perioada de dupa, trebuie sa stii si sa accepti urmatoarele:

 
- beneficiaza de oferta Black Friday absolut toate comenzile inregistrate exclusiv online pe www.getnails.ro pe 23.11.2018, h: 00:00 - 24:00. 
- preturile afisate la fiecare produs sunt cele standard, iar discountul la fiecare comanda este afisat la totalul Cosului de Cumparaturi.
- oferta este valabila pentru produsele afisate pe site la acel moment si in limita stocurilor disponibile, acestea fiind limitate si unele cu siguranta se vor epuiza pe parcursul ofertei.
- absolut toate comenzile vor fi procesate, fara exceptie, in ordinea in care sunt inregistrate pe site si cele nationale vor fi doar cu plata ramburs (la livrare, la curier). NU sunam pentru confirmare!
- comenzile din afara Romaniei se supun, de asemenea, acestui regulament. Doar ca in cazul acestora, plata se va efectua in avans, prin transfer bancar, in baza facturii proforme primite pe email. Dupa 
primirea banilor in contul nostru, coletul va fi expediat.
- nu se va putea modifica o comanda inregistrata deja - te rugam sa te gandesti bine ce produse iti doresti si sa verifici ce cantitati ai adaugat in Cosul de Cumparaturi, inainte de a finaliza si 
inregistra comanda online.
- fiecare comanda inregistrata va fi procesata si expediata individual, daca inregistrezi mai multe comenzi nu se vor cumula pentru expediere.
- magazinul online nu are un stoc corelat, mai exact nu tine evidenta stocurilor fizice. In plus, volumul imens de comenzi inregistrate intr-un interval foarte scurt, nu ne permite actualizarea 
disponibilitatii produselor in timp real.
- daca un produs comandat va fi epuizat din stoc pana la momentul procesarii comenzii respective, aceasta va fi procesata si expediata automat fara acesta si fara a te informa telefonic.
- te rugam sa acorzi atentie sporita adresei de email pe care o utilizezi la crearea si accesarea ulterioara a contului. Trebuie sa fie cea care iti apartine, corecta si aceeasi la fiecare logare ulterioara.
- iti poti urmari statusul comenzii in contul tau la istoric comenzi - statusul "In asteptare" inseamna ca acea comanda nu a fost procesata inca deoarece nu i-a sosit randul. O comanda cu status 
"Expediat" este deja procesata si data in custodia curierului si NU mai depinde de noi livrarea ei. La acest status vei gasi atasat si nr. AWB cu care iti poti urmari coletul direct pe site-ul Urgent Cargus.
- te rugam sa te astepti la intarzieri - volumul comenzilor va fi enorm de mare si nu vor putea fi procesate toate odata.
- mailuri sau mesaje cu intrebari de tipul "Cand imi ajunge comanda?" nu fac decat sa ne intarzie din procesarea comenzilor asadar nu le vom da curs.
- te rugam sa tii cont si de faptul ca in aceasta perioada toate firmele de curierat inregistreaza deja intarzieri in efectuarea livrarilor, fapt care este total independent de noi.
- toate liniile telefonice vor fi inchise in aceasta perioada. 
- pentru orice comunicare, te rugam sa folosesti adresa de email [email protected]. Vom raspunde la emailuri in ordinea primirii lor.

Experienta din trecut ne-a invatat ca ne aflam in cea mai aglomerata perioada a anului, cu cel mai intens ritm de lucru.

Volumul solicitarilor voastre este atat de mare incat este necesar mai mult timp decat in mod normal pentru a le trata cu succes pe fiecare in parte.
In plus, va rugam sa tineti cont de faptul ca si firma de curierat inregistreaza deja, la randul sau, intarzieri in efectuarea livrarilor, fapt care este total independent de noi.


Va multumim pentru increderea acordata si va asiguram ca fiecare dintre noi va lucra la capacitate maxima si suplimentar pentru a finaliza in cel mai scurt timp posibil toate comenzile si cerintele inregistrate.