Info & Regulament Black Friday 2018


 

In acest an, Black Friday Get Nails va avea loc vineri, 23.11.2018, in intervalul 00:00 - 24:00.
 
Oferta va fi valabila doar pentru comenzile inregistrate online, pentru produsele afisate pe site si in limita stocului disponibil! 

Daca vei inregistra comenzi pe www.getnails.ro in ziua de Black Friday sau in perioada de dupa, trebuie sa stii:

- oferta Black Friday va fi publicata online doar in momentul inceperii acesteia, si anume pe 23.11.2018, ora 00:00. 
- vor beneficia de oferta Black Friday absolut toate comenzile inregistrate online pe www.getnails.ro pe 23.11.2018, h: 00:00 - 24:00. 
- preturile afisate la fiecare produs vor fi cele standard, iar discountul la fiecare comanda va si afisat la Cosul de Cumparaturi.
- oferta va fi valabila pentru produsele afisate pe site la acel moment si in limita stocurilor disponibile, acestea fiind limitate si unele cu siguranta se vor epuiza pe parcursul ofertei.
- absolut toate comenzile vor fi procesate in ordinea in care sunt inregistrate pe site si vor fi doar cu plata ramburs (la livrare, la curier). NU sunam pentru confirmare!
- nu se va putea modifica o comanda inregistrata deja - te rugam sa te gandesti bine ce produse iti doresti si sa verifici ce cantitati ai adaugat in Cosul de Cumparaturi, inainte de a finaliza si 
inregistra comanda online.
- fiecare comanda inregistrata va fi procesata si expediata individual, daca inregistrezi mai multe nu se vor putea cumula pentru expediere, ca de obicei.
- magazinul online nu are un stoc corelat, mai exact nu tine evidenta stocurilor fizice. In plus, volumul imens de comenzi inregistrate intr-un interval foarte scurt, nu ne va permite actualizarea 
disponibilitatii produselor in timp real.
- daca un produs comandat va fi epuizat din stoc pana la momentul procesarii comenzii respective, aceasta va fi procesata si expediata automat fara acesta si fara a te informa telefonic,ca de obicei.
- te rugam sa acorzi atentie sporita adresei de email pe care o utilizezi la crearea si accesarea ulterioara a contului. Trebuie sa fie cea care iti apartine, corecta si aceeasi la fiecare logare ulterioara.
- iti poti urmari statusul comenzii in contul tau la istoric comenzi - statusul "In asteptare" inseamna ca acea comanda nu a fost procesata inca deoarece nu i-a sosit randul. O comanda cu status 
"Expediat" este deja procesata si data in custodia curierului si nu mai depinde de noi livrarea ei. La acest status vei gasi atasat si nr. AWB cu care iti poti urmari coletul direct pe site-ul Urgent Cargus.
- te rugam sa te astepti la intarzieri - volumul comenzilor va fi enorm de mare si nu vor putea fi procesate toate odata.
- mailuri sau mesaje cu intrebari de tipul "Cand imi ajunge comanda?" nu ar reusi decat sa ne intarzie din procesarea comenzilor asadar nu li se va da curs.
- te rugam sa tii cont si de faptul ca in aceasta perioada toate firmele de curierat inregistreaza intarzieri in efectuarea livrarilor, fapt care este total independent de noi.
- toate liniile telefonice vor fi inchise in aceasta perioada. 
- pentru orice comunicare, te rugam sa folosesti adresa de email office@getnails.ro. Vom raspunde la emailuri in ordinea primirii lor.

 
Experienta din trecut ne-a invatat ca ne apropiem de cea mai aglomerata perioada
a anului, cu cel mai intens ritm de lucru.

Volumul solicitarilor voastre va fi atat de mare incat va fi necesar mai mult timp 
decat in mod normal pentru a le trata cu succes pe fiecare in parte.
In plus, va rugam sa tineti cont de faptul ca si firma de curierat va inregistra, la randul
sau, intarzieri in efectuarea livrarilor, fapt care va fi independent de noi.

Va multumim pentru increderea acordata si va asiguram ca fiecare dintre noi va lucra la capacitate maxima 
pentru a finaliza in cel mai scurt timp posibil toate comenzile inregistrate.