Cos de cumparaturi
nici un produs

Milky White Gel 200g

Art. nr.:
GNGL6752
349,90 RON
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare

x Produsul nu se afla in stoc momentan

Ne cerem scuze, stocul la acest produs a fost momentan epuizat.

Gelul ideal pentru realizarea manichiurii babyboomer!

Milky White Gel este un gel de constructie alb-laptos care te va convinge atat prin pretul imbatabil, cat si prin calitatile si caracteristicile sale!
Fiind un gel 3in1, poate fi folosit atat ca baza, cat si ca modelare (apex).
Vascozitatea medie-ridicata, aderenta excelenta si usurinta cu care se lucreaza sunt cateva dintre calitatile sale.
Poate fi folosit atat ca protectie pe unghiile naturale, cat si la extensii pe sablon sau in combinatie cu GetLac Rubber Base.
De asemenea, este gelul ideal si la tehnica fara pilire.
Timp polimerizare:
120 sec. / strat / UV 36W
90/120 sec. / strat / LED
Made in EU.

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati 007 Bond Primer doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu pensula o cantitate mica de Milky White Gel pe care il aplicati periat-apasat pe toata unghia. Polimerizati la lampa UV 2 minute. Aplicati apoi o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o distribuiti apoi pe toata suprafata unghiei, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Polimerizati la lampa UV 2 minute. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita si apoi periati pe toata suprafata unghiei un ultim strat subtire de gel Milky White Gel. Polimerizati la lampa UV 2 minute si aplicati Top Shine Gel HD.


Atentie!
A nu se tine expus la lumina naturala sau la temperaturi extreme (caldura sau frig excesive).
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Banda Protectie Roz

Banda Protectie Roz

9,90 RON
Masca Protectie, 100 buc.

Masca Protectie, 100 buc.

14,90 RON
Plasticine Gel White 5g

Plasticine Gel White 5g

19,90 RON
Colour Gel Metal Reflex Blue 5g

Colour Gel Metal Reflex Blue 5g

16,90 RON