Cos de cumparaturi
nici un produs

Paint Gel Neon Coral 5g

Art. nr.:
GNG11013
16,90 RON
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare

Gel colorat pasta, special creat pentru diverse tehnici de pictura cum ar fi One Stroke sau Zhostovo.  
Datorita puterii de acoperire si consistentei ideale, acum poti realiza cu cea mai mare usurinta orice design iti doresti, salvand timp si bani!

Gelurile colorate Get Nails iti vor oferi o experienta de neuitat: de la cele mai elegante nuante din Nude si Marsala Collection si pana la culorile vibrante din Classic Collection - toate trebuie sa fie ale tale pentru a va aduce - tie si clientelor tale - cele mai mari satisfactii!

Timp de intarire in Lampa UV (36Watt): 2 minute.

Fara strat de inhibitie (dispersie).
Grad de acoperire: ridicat.
Made in EU.


Instructiuni de folosire (doar pentru uz profesional)*:
Dupa ce ati finisat gelul in forma dorita, aplicati un strat subtire de Colour Gel cu pensula pe toata suprafata unghiei, dinspre cuticula spre varf. Acest strat trebuie aplicat uniform, cu atentie, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Intariti in Lampa UV. Pentru o culoare mai intensa, aplicati un al doilea strat de Colour Gel. Dupa intarirea completa, sigilati cu un strat de gel finish si indepartati stratul de dispersie cu Cleanser daca este cazul.

Atentie!
Colectia Paint Gel Get Nails este formata din geluri cu grad ridicat de pigmentare, asadar nu recomandam aplicarea acestora in strat prea gros. 
Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Dozator Lichide

Dozator Lichide

7,90 RON
AcriGel Cover One Mostra

AcriGel Cover One Mostra

12,90 RON
Colour Gel Brilliant Glow RoseGold 5g

Colour Gel Brilliant Glow RoseGold 5g

16,90 RON
Colour Gel Shimmer Marine Glaze 5g

Colour Gel Shimmer Marine Glaze 5g

16,90 RON