Cos de cumparaturi
nici un produs

Perfect Shine Finish Gel 12ml

Art. nr.:
GNGL9001

 

Gel de luciu fara fixare cu stralucire extrem de intensa si rezistenta.
Poate fi aplicat ca strat de finish atat la gel, cat si la acryl.
12ml.

Made in EU!

Instructiuni de utilizare*:
Dupa ce ati finisat unghia falsa in forma finala, aplicati Perfect Shine Finish Gel in strat periat foarte subtire, fara sa depasiti conturul gelului de modelare. Polimerizati pentru 2 minute in Lampa UV.
Nu se recomanda aplicarea acestui gel direct peste modelele cu folii de transfer, pigmenti sau picturi cu vopsele acrilice sau acuarele. In aceste cazuri, recomandam mai intai sigilarea designurilor cu un strat subtire de gel 3in 1 sau cu Pure High Gloss Gel si apoi aplicarea unui strat subtire de Perfect Shine Finish Gel.

Atentie! Acest gel NU se degreseaza! Dupa polimerizare, asteptati cca. 2 minute inainte de aplicarea uleiului de cuticule. Acest lucru va asigura un luciu mult mai puternic si rezistent.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Star Crystals Green, SS20 GN

Star Crystals Green, SS20 GN

5,90 RON
Glitter 016

Glitter 016

5,90 RON
Star Crystals Green, SS10 GN

Star Crystals Green, SS10 GN

5,90 RON
T-Shirt "Get Nails" Black, Size S

T-Shirt "Get Nails" Black,...

74,90 RON