Cos de cumparaturi
nici un produs

Plasticine Gel White 5g

Art. nr.:
GNGL2301
Get Nails iti recomanda Plasticine Gel White - gel plastilina pentru designuri 3D!
  • Gel plastilina cu textura ultra stabila
  • Pentru a obtine modele in relief intr-o varietate infinita de nuante, poate fi amestecat si cu Ultra Pigmenti sau alte geluri color, cum ar fi cele din colectia Classic, Nude, Paint, Quick Colour Shine, etc. 
  • Se utilizeaza la suprafata, peste finish.
  • Polimerizare: 120 sec. / UV 36W sau 60-90 sec. / LED

Made in EU.

Atentie!
Se recomanda amestecarea gelurilor colorate inainte de folosire. A nu se tine expuse la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Colour Gel Fancy Fuchsia 5g

Colour Gel Fancy Fuchsia 5g

16,90 RON
Colour Gel Holyhook 5g

Colour Gel Holyhook 5g

16,90 RON
Colour Gel Nude Pink 5g

Colour Gel Nude Pink 5g

16,90 RON
Colour Gel Nude Cream 5g

Colour Gel Nude Cream 5g

16,90 RON