Cos de cumparaturi
nici un produs

Pro Transfer Foil 13

Art. nr.:
TNNPTF13

Folii de transfer pentru design, realizate cu pigment de cea mai inalta calitate ceea ce asigura un transfer complet si foarte usor.
Recomandate a fi aplicate pe stratul de dispersie al gelurilor sau al GetLac.
Cu ajutorul lor puteti realiza in doar cateva minute modele speciale si diversificate fie pe toata suprafata unghiei fie partial.
Dupa aplicare, pentru cea mai buna rezistenta, recomandam sigilarea modelelor realizate cu foliile de transfer cu un finish elastic, cum ar fi Get Lac Top Gloss, care va asigura atat durabilitatea designului cat si un luciu intens.

Dimensiuni: 10 x 60 cm.

Atentie!
Pot exista diferente intre nuanta din fotografie si cea din realitate si fiecare display arata culorile in mod diferit.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

French Gel Max White 15g

French Gel Max White 15g

49,90 RON
Pro Transfer Foil 33 Mat Silver

Pro Transfer Foil 33 Mat Silver

9,90 RON
Glitter 051 Extra Fin

Glitter 051 Extra Fin

5,90 RON
Perfect Shine Finish Gel 12ml

Perfect Shine Finish Gel 12ml

49,90 RON