Cos de cumparaturi
nici un produs

Pure Crystal Gel 50g

Art. nr.:
GNGL6201

Se pot achizitiona la pret de oferta maxim 3 buc./ comanda.
Pure Crystal Gel 3 in 1 - formula noua - te va convinge atat prin pretul imbatabil, cat si prin calitatea si caracteristicile sale!Fiind un gel 3 in 1, este folosit atat ca baza, cat si ca modelare si sigilare. Vascozitatea medie, aderenta excelenta si usurinta cu care se lucreaza sunt alte cateva avantaje care il recomanda asa ca incearca-l chiar acum! Noua formula are, de asemenea, avantajul faptului ca nu dezvolta caldura (nu se incalzeste) la intarirea in lampa uv.

Made in EU.

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati Primer Super Bond doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu pensula o cantitate mica de gel Pure Crystal Gel pe care il aplicati periat pe toata unghia. Intariti pentru 2 minute. Puneti o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o intindeti pe toata suprafata unghiei, prin miscari circulare, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Intariti pentru 2 minute. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita si apoi intindeti pe toata suprafata unghiei, periat, un strat subtire de gel Pure Crystal Gel. Intariti pentru 2-3 minute si degresati.


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Pro Bloc Orange 100/100

Pro Bloc Orange 100/100

4,60 RON
Cuticle Pusher Otel II

Cuticle Pusher Otel II

29,90 RON
Paiete 1903 3D

Paiete 1903 3D

5,90 RON
GetLac 106

GetLac 106

34,90 RON