Cos de cumparaturi
nici un produs

Top Shine Gel HD 15g

Art. nr.:
GNGL7509

Top Shine HD este un finish fara strat de dispersie ce asigura un luciu extrem de puternic isi rezistent suprafetei pe care este aplicat.
Top Shine HD este un top transparent si elastic, permitand aplicarea atat peste culoare simpla cat si sigilarea diverselor elemente de design.


Vascozitate: Subtire 
Nivel autonivelare: Ridicat
Culoare: Transparent 
Timp de polimerizare:
120/180 sec. 36W UV
90/120 sec. LED 
Cantitate: 15g
Made in EU.


Atentie!
A nu se tine expus la sursa de lumina naturala, raze UV sau caldura puternica.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afisate pe site.
Get Nails isi rezerva dreptul de a putea dispune orice modificari ale produselor si ofertei, fara a se obliga sa notifice in prealabil clientii in acest sens.
Clientul este responsabil sa citeasca cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor in alt fel decat cel descris mai sus.

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Bit Needle Blunt Fine GN

Bit Needle Blunt Fine GN

14,90 RON
Metal Deco 11 Gold GN, 20 buc.

Metal Deco 11 Gold GN, 20 buc.

3,90 RON
Metal Deco 12 Silver GN, 20 buc.

Metal Deco 12 Silver GN, 20 buc.

3,90 RON
Metal Deco 15 Silver GN, 50 buc.

Metal Deco 15 Silver GN, 50 buc.

3,90 RON