Cos de cumparaturi
nici un produs

Violet Crystal Gel 50g

Art. nr.:
GNGL6301
79,90 RON
incl. TVA 19% excl. Costuri livrare


Violet Crystal Gel 3 in 1 este un gel de constructie transparent care te va convinge atat prin pretul imbatabil, cat si prin calitatile si caracteristicile sale! Fiind un gel 3 in 1, este folosit atat ca baza, cat si ca modelare si sigilare. Vascozitatea ridicata, aderenta excelenta, stabilitate in mentinerea Curbei C si usurinta cu care se lucreaza sunt alte cateva calitati ale sale. Are, de asemenea, avantajul ca poate fi folosit atat ca protectie pe unghiile naturale, cat si la tips sau extensii pe sablon.


Made in EU.

Instructiuni de utilizare*:
Pregatiti unghia naturala (degresare, indepartarea cuticulei si pilirea usoara a unghiei cu un Buffer), aplicati si pregatiti tipsul sau sablonul, daca este cazul, apoi aplicati Primer Super Bond doar pe unghia naturala. Asteptati 30-40 de secunde si apoi luati cu pensula o cantitate mica de Violet Crystal Gel pe care il aplicati periat pe toata unghia. Intariti pentru 2 minute. Aplicati apoi o cantitate moderata de gel in mijlocul unghiei pe care o intindeti pe toata suprafata unghiei, prin miscari circulare, cu mare atentie, fara sa lasati gelul sa curga in zona cuticulei. Intariti pentru 2 minute. Degresati cu Cleanser. Piliti unghia in forma dorita si apoi periati pe toata suprafata unghiei un ultim strat subtire de gel Violet Crystal Gel. Intariti pentru 2-3 minute si degresati.


*Aceste indrumari au caracter informativ, pentru persoanele pregatite profesional in meseria de Stilist Protezist de Unghii. Informatiile furnizate sunt valabile pentru produsele GetNails si pot diferi de cele ale altor companii. Nu ne asumam raspunderea pentru utilizarea produselor altfel decat este descris mai sus. 

Clientii care au cumparat acest produs au achizitionat si:

Pila Electrica Profesionala cu Pedala - incl. Set Freze

Pila Electrica Profesionala cu Pedala...

359,90 RON
Glitter 009

Glitter 009

5,90 RON
Pensula Nail Art Fine Nr. 5/0 GN

Pensula Nail Art Fine Nr. 5/0 GN

14,90 RON
Colour Gel Shimmer Deep Ocean 5g

Colour Gel Shimmer Deep Ocean 5g

16,90 RON